ZABAVA:

Lete mujo i haso. Mujo pita:
-kako se otvara ovaj vrazji padobran?
-ne znam-odgovori haso
I proleti prema gore neki covjek prema gore i mujo se dere:
-kako se otvara padobran?
Ovaj odgovara:
-ne znam, ja sam iz barutane.

:):

Zena dozivi klinicku smrt i stvori se ispred Sv. Petra. Njena zelja bila je da poseti svog supruga sto je rekla i Sv. Petru.
Trazi njega Sv. Petar u imeniku Raja,tamo ga nema. Trazi ga u paklu, ni tamo ga nema. Proveri Cistiliste,ali nije ni tamo. Na kraju ce Sv. Petar zeni:
-Meni je ovo zaista cudno, nigde ga nema....A je li zeno, koliko dugo ste vi bili u braku?
-Pa punih 50 godina.
-Pa sto mi ne rece odmah, da znam gde da ga trazim. Medju mucenicima!

NOVOSTI

SRBIJA: Le Talek kažnjen za komentar o "seoskom timu" * Akcija Partizana za udžbenike (VIDEO) * CHAT SERVIS - AKTUALNO...

HRVATSKA: Kuća u kojoj je Beethoven skladao najvažnija djela otvara se za javnost * CHAT STRANICA - AKTUALNO...

BOSNA I HERCEGOVINA: VELIKO OTKRIĆE: Ovaj prirodni lijek ubija 70% stanica raka * CHAT ONLINE - AKTUALNO...
ZVRK.NET je najbolja mobilna aplikacija za dopisivanje u kojima možete naći zgodne cure za dopisivanje u hrvatskoj, srbiji, bosni, crnoj gori, makedoniji, sloveniji ili na balkanu.  Najbolje xat chat dopisivanje bez logovanja i bez premca su na ZVRK.NET šta uključuje dopisivanje bez ikakve prijave za razliku od fejsbuka. Dopisivanja ljubavna su česta pojava na chatovima, a najbolje se je dopisivati i na engleskom jeziku. Chat preko interneta je ustvari tipkanje poruka preko interneta i online, a na ZVRK.NET moguće je naravno dopisivanje preko mobitela, vibera i slično ali za to je potrebna i dodatna aplikacija. ZVRK.NET ukljucuje dopisivanje s curama koje su online, a često devojke žele dopisivanje sa dečkima ili sa nepoznatim osobama ili s onima koji su u vezi. Na ZVRK.NET naći će te i chat u kojem je moguće dopisivanje za decu ali svakako mora biti nadzirano od strane roditelja!!! Google dopisivanja su ponekad dosadna pa ne najbolje naći neki zanimljiv chat portal ppreko te tražilice, a kako dopisivanje učiniti zanimljivim najbolje se posavjetovati s nekim stručnjakom za dopanje. Program za dopisivanje androidu ili iphone nisu ni potrebni jer ako dodjete na ZVRK.NET, došli ste na stranicu koja je prilagođena mobitelima. Ovdje možete "odraditi" i neko vatreno dopisivanje! Sve je na Vama! :)

Dopisivanja online

ZVRK.NET - Najbolje dopisivanje

Zabavni portal ZVRK.NET

CHAT DOPISIVANJE

CHAT.RS PRIČAONICA - ZVRK.NET kanal #Serbia1, za mobilne
CHAT ZA DOPISIVANJE na ZVRK.NET PRIčAONICA za mobitel

CHAT PORTAL

Chat, šale i pošalice na tuđi račun.